Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Ново Село

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот и Електронски Отпад во Општина Ново…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Ново Село

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Струмица

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот и Електронски Отпад во Општина Струмица,…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Струмица

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Босилово

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот и Електронски Отпад во Општина Босилово,…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Босилово

Доделен телевизор за учениците од ООУ “Христијан Карпош“

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, на ден 28.11.2017 година, на учениците од ООУ„Христијан Карпош“ од Куманово, со широко срце им…

Continue ReadingДоделен телевизор за учениците од ООУ “Христијан Карпош“

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Битола

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Битола,…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Битола

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Дебарца

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Дебрца,…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Дебарца

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Охрид

омпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Охрид,…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Охрид

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Прилеп

Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Прилеп,…

Continue ReadingКомпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Прилеп

Одржана конференција на тема „Предизвици во управувањето со ОЕЕО и ОБА“.

На ден 25.10.2017 год. во Хотел Континентал, Друштвото ЕЛКОЛЕКТ доо - Скопје, под потполно покровителство, организираше конференција на тема „Предизвици…

Continue ReadingОдржана конференција на тема „Предизвици во управувањето со ОЕЕО и ОБА“.