ЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

Се доделија наградите на тројцата нaјсреќни жители на општина Гевгелија, чии наградни купони беа извлечени на 26ти декември. Гевгеличани масовно…

Continue ReadingЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

ЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА КАРПОШ СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

Се доделија наградите на тројцата нaјсреќни жители на општина Карпош, чии наградни купони беа извлечени на 26ти декември. Карпошани масовно…

Continue ReadingЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА КАРПОШ СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

ЕЛКОЛЕКТ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ГИ ДОДЕЛИ НАГРАДИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

Во празнична атмосфера пред претставници на медиумите, во просториите на општина Ѓорче Петров, денес, на 29ти декември 2016та беа доделени…

Continue ReadingЕЛКОЛЕКТ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ГИ ДОДЕЛИ НАГРАДИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

ЕЛКОЛЕКТ СО НАГРАДЕН КАРАВАН ОДБЕЛЕЖА УСПЕШЕН КРАЈ НА НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

Извлечени се 15те  наградни купони, на учесниците кои во тек на наградната игра оставаа електричен и електронски отпад во еко…

Continue ReadingЕЛКОЛЕКТ СО НАГРАДЕН КАРАВАН ОДБЕЛЕЖА УСПЕШЕН КРАЈ НА НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ”

„ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” ВО ОПШТИНА Берово

РЕЗУЛТАТИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА НА ЕЛКОЛЕКТ „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ" ЈА ПОТВРДИЈА ВИСОКАТА ЕКОЛОШКА СВЕСТ НА ГРАЃАНИТЕ НА…

Continue Reading„ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” ВО ОПШТИНА Берово

“ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” – наградна игра на Елколект во пет општини

Компанијата Елколект, во соработка со општините на територија на Република Македонија, каде се веќе поставени препознатливите црвени еко магицини на…

Continue Reading“ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” – наградна игра на Елколект во пет општини