„ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ НАГРАДНА ИГРА – III Циклус 2019 година

Третиот циклус од наградната игра насловена „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ се одвива во периодот од 16.09.2019 до 18.11.2019 година во…

Continue Reading„ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ НАГРАДНА ИГРА – III Циклус 2019 година

Завршен вториот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година

Со завршетокот на месец Јуни го завршивме и вториот циклус од наградната игра која беше спроведена на територија на општина…

Continue ReadingЗавршен вториот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година

Завршен првиот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година

Првиот циклус од наградната играспроведена во период од 17.04.2019 до 13.06.2019 на територија на Општина Неготино и Радовиш, успешно заврши.…

Continue ReadingЗавршен првиот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година

СООПШТЕНИЕ

Поради настанат превид во неработните денови од 2019 год. извлекувањето на наградните купони од наградната игра „Ја сакам мојата Општина“…

Continue ReadingСООПШТЕНИЕ

Национална награда во 2018 година за најдоби општествено одговорни практики на Македонските претпријатија

Националното координативно тело за општествена одговорност на претпријатијата и Министерството за економија и оваа година објавија конкурс за доделување на…

Continue ReadingНационална награда во 2018 година за најдоби општествено одговорни практики на Македонските претпријатија

Одбележување на меѓународниот ден за рециклирање на е-отпад

ЕЛКОЛЕКТ во соработка со Шпаркасе банка го одбележуваат меѓународниот ден за рециклирање на е-отпад, 13 Октомври и Октомври како месец…

Continue ReadingОдбележување на меѓународниот ден за рециклирање на е-отпад

Трет циклус на наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“

На 31 Октомври успешно заврши третиот циклус од наградната игра насловена како „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ која во претходните два…

Continue ReadingТрет циклус на наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“

Рециклираме, твориме и штедиме со Елкоелкт и Шпаркасе Банка“

На 13 Октомври Елколект и Шпаркасе Банка ги наградија 13-те најуспешни творби од заедничкиот проект „Рециклираме, твориме и штедиме со…

Continue ReadingРециклираме, твориме и штедиме со Елкоелкт и Шпаркасе Банка“