СООПШТЕНИЕ

СООПШТЕНИЕ

Поради настанат превид во неработните денови од 2019 год. извлекувањето на наградните купони од наградната игра „Ја сакам мојата Општина“ во Радовиш и Неготино, ќе се одложи и истото ќе биде реализирано во термините и локациите наведени во Правилата од Наградната игра, но наместо на 14.06.2019 (петок) на 17.06.2019 (понеделник).

Ви благодариме на разбирањето.

Среќно.

Related Posts