НОВОСТИ

gvgTV
ЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
Се доделија наградите на тројцата нaјсреќни жители на општина Гевгелија, чии наградни купони беа извлечени...
Повеќе
-ѓа-Фана-Христова-управител-на-Елколект-со-добитник-во-општина-Карпош
ЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА КАРПОШ СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
Се доделија наградите на тројцата нaјсреќни жители на општина Карпош, чии наградни купони беа извлечени...
Повеќе
Gjorce4
ЕЛКОЛЕКТ ВО ОПШТИНА ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ГИ ДОДЕЛИ НАГРАДИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
Во празнична атмосфера пред претставници на медиумите, во просториите на општина Ѓорче Петров, денес,...
Повеќе
ELKA POKLONI
ЕЛКОЛЕКТ СО НАГРАДЕН КАРАВАН ОДБЕЛЕЖА УСПЕШЕН КРАЈ НА НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
Извлечени се 15те  наградни купони, на учесниците кои во тек на наградната игра оставаа електричен...
Повеќе
-на-Елколект-и-Градоначалник-на-Берово,-со-добитници-во-општина-Берово
„ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ" ВО ОПШТИНА Берово
РЕЗУЛТАТИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА НА ЕЛКОЛЕКТ „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” ЈА ПОТВРДИЈА ВИСОКАТА...
Повеќе
POSTER-EK1
"ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ" - наградна игра на Елколект во пет општини
Компанијата Елколект, во соработка со општините на територија на Република Македонија, каде се веќе поставени...
Повеќе
1 2 3 4 5