НОВОСТИ

EKsansi
ЕЛКОЛЕКТ ЗАПОЧНУВА СО НОВ ЦИКЛУС ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
„Компанијата ЕЛКОЛЕКТ доо Скопје, организира Конференција под наслов „Предизвици во управувањето со отпадна...
Повеќе
elkolekt 4
ЕЛКОЛЕКТ ЗАПОЧНУВА СО НОВ ЦИКЛУС ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
ЕЛКОЛЕКТ ВО СОРАБОТКА СО ЧЕТИРИ ОПШТИНИ ГО ЗАПОЧНУВА ЧЕТВРТИОТ ЦИКЛУС ОД НАГРАДНАТА ИГРА “ДА РЕЦИКЛИРАМЕ...
Повеќе
donacijakozle2
Донација на Елколект на ЈЗУ Институт за белодробни заболувања КОЗЛЕ
Донација на Елколект на ЈЗУ Институт за белодробни заболувања КОЗЛЕ На 19.09.2017 година, во проториите...
Повеќе
el2
ЕЛКОЛЕКТ ЗАПОЧНУВА СО НОВ ЦИКЛУС ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
Елколект започнува со третиот циклус од наградната игра „Да рециклираме и да се наградуваме“ По успехот...
Повеќе
rankovcee
ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, награди 20 учесници во наградната игра од Општините: Гази Баба, Куманово, Крива Паланка и Ранковце
Компанијата Елколект ги награди совесните граѓани за правилниот третман на електричниот и електронски...
Повеќе
NagradaSK1
Елколект ја доби наградата за компанија со најголем придонес во заштитата на животната средина за 2017 година од Град Скопје
„Овој традиционален конкурс Градот Скопје го распиша на 21 март годинава и пријавувањто траеше до 16...
Повеќе
POSTER-crven-MK4
ЕЛКОЛЕКТ ЗАПОЧНУВА СО НОВ ЦИКЛУС ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ"
ЕЛКОЛЕКТ ЗАПОЧНУВА СО НОВ ЦИКЛУС ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ” –...
Повеќе
Poster-Baterii-EK-finalno
Елколкет со голема еко акција за собирање на отпадни батерии во 25 основни училишта низ Република Македонија
Суперхероите од нашите училишта со поддршка на Елколект ќе ја чистат животната средина од отпадните батерии...
Повеќе
STIV
УЧЕНИЦИТЕ ОД О.У. „СТИВ НАУМОВ КОИ СОБРАА 30 КИЛОГРАМИ БАТЕРИИ, НАГРАДЕНИ ОД ЕЛКОЛЕКТ
Денес, 21ви март, 2017та година, во Скопје, Компанијата Елколект го одбележа првиот пролетен ден со посета...
Повеќе
BogdanciTV
ЕЛКОЛЕКТ И ОПШТИНА БОГДАНЦИ СО РЕЗУЛТАТИ НАД ОЧЕКУВАНИТЕ ОД  НАГРАДНАТА ИГРА „ДА РЕЦИКЛИРАМЕ И ДА СЕ НАГРАДУВАМЕ
Се доделија наградите на тројцата нaјсреќни жители на општина Богданци, чии наградни купони беа извлечени...
Повеќе
1 2 3 4 5