НОВОСТИ

ns1
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Ново Село
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот...
Повеќе
st2
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Струмица
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот...
Повеќе
bo6
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Босилово
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот...
Повеќе
img1
Доделен телевизор за учениците од ООУ “Христијан Карпош“
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, на ден 28.11.2017 година, на учениците од ООУ„Христијан Карпош“ од...
Повеќе
img8
Наградна игра „Биди Супер Херој“
Во тек е доделувањето на наградите од наградната игра „Биди Супер Херој“, во која учествуваа дел од Основните...
Повеќе
bitola
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Битола
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот...
Повеќе
debarca
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Дебарца
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот...
Повеќе
img7_oh
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Охрид
омпанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот...
Повеќе
img10_pp
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот и електронски отпад во Општина Прилеп
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со електричниот...
Повеќе
img2
Одржана конференција на тема „Предизвици во управувањето со ОЕЕО и ОБА“.
На ден 25.10.2017 год. во Хотел Континентал, Друштвото ЕЛКОЛЕКТ доо – Скопје, под потполно покровителство,...
Повеќе
1 2 3 4 5