НОВОСТИ

img20
Рециклираме, твориме и штедиме со Елкоелкт и Шпаркасе Банка“
На 13 Октомври Елколект и Шпаркасе Банка ги наградија 13-те најуспешни творби од заедничкиот проект „Рециклираме,...
Повеќе
IV_cklus_2018
НАГРАДНА ИГРА – IV Циклус 2018 година „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“
Како што се ближи крајот на оваа календарска година, така и ние во ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, го најавуваме...
Повеќе
IV_cklus_2018
НАГРАДНА ИГРА – III Циклус 2018 година „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“
Од 03.09.2018 год. па сè до 30.10.2018 година ќе се реализира Третиот циклус од нашата наградна игра...
Повеќе
img1
Успешно завршен прв циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“
Пвиот циклус од наградната игра, која беше спроведена на територија на Општина Македонска Каменица, Виница...
Повеќе
img5
Успешно завршен и вториот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“
Вториот циклус од наградната игра, која беше спроведена на територија на Општините Дојран , Валандово...
Повеќе
nagradna_igra2
НАГРАДНА ИГРА – II Циклус 2018 година
Започна и Вториот циклус од наградната игра насловена „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ кој ќе се одвива во периодот...
Повеќе
nagradna_igra
НАГРАДНА ИГРА - ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје
ДУО ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, е колективен постапувач за управување со отпадна електрична и електронска...
Повеќе
img1
Конференција на Асоцијација на Колективни Постапувачи од Македонија
На ден 13.03.2018 год. Асоцијацијата за управување со посебните текови на отпад, организираше конференција...
Повеќе
Mеѓународна конференција „европските искуства за улогата на компаниите кои управуваат со посебните текови на отпадот – сега и во иднина“
Повеќе
img3
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО - Скопје, ги извлече среќните добитници во Општина Василево
Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, ги награди совесните граѓани за правилното постапување со Електричниот...
Повеќе
1 2 3 4 5