НОВОСТИ

img1
„ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ НАГРАДНА ИГРА – III Циклус 2019 година
Третиот циклус од наградната игра насловена „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ се одвива во периодот од 16.09.2019...
Повеќе
img1
Завршен вториот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година
Со завршетокот на месец Јуни го завршивме и вториот циклус од наградната игра која беше спроведена на...
Повеќе
1
Завршен првиот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година
Првиот циклус од наградната играспроведена во период од 17.04.2019 до 13.06.2019 на територија на Општина...
Повеќе
`
СООПШТЕНИЕ
Поради настанат превид во неработните денови од 2019 год. извлекувањето на наградните купони од наградната...
Повеќе
img1
Добитник на награда „Stvaratelji za stoljeca“
ЕЛКОЛЕКТ e добитник на награда и признание за придонес во развој на претприемништвото во средна и југоисточна...
Повеќе
img3
ВЕРО Маркети – единствени со собирни места за е-отпад
Сите граѓани кои се грижат за животната средина и сакаат да се ослободат од својот е-отпад тоа можат...
Повеќе
img2
Национална награда во 2018 година за најдоби општествено одговорни практики на Македонските претпријатија
Националното координативно тело за општествена одговорност на претпријатијата и Министерството за економија...
Повеќе
recikliraj_2
Одбележување на меѓународниот ден за рециклирање на е-отпад
ЕЛКОЛЕКТ во соработка со Шпаркасе банка го одбележуваат меѓународниот ден за рециклирање на е-отпад,...
Повеќе
img2
Трет циклус на наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“
На 31 Октомври успешно заврши третиот циклус од наградната игра насловена како „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“...
Повеќе
img20
Рециклираме, твориме и штедиме со Елкоелкт и Шпаркасе Банка“
На 13 Октомври Елколект и Шпаркасе Банка ги наградија 13-те најуспешни творби од заедничкиот проект „Рециклираме,...
Повеќе
1 2 3 4 5