НАГРАДНА ИГРА – II Циклус 2018 година

НАГРАДНА ИГРА – II Циклус 2018 година

Започна и Вториот циклус од наградната игра насловена „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ кој ќе се одвива во периодот од 01.05.2018 до 28.06.2018 година и ги опфаќа следниве Општини: Дојран, Валандово и Демир Капија.

Времето и местото на извлекување на добитниците од овие Општини ќе биде:

  • Општина Дојран, на 29.06.2018 год. во 10:00 часот, на адреса ул. Кеј 5ти Ноември бб – Стар Дојран,
  • Општина Валандово, на 29.06.2018 год. во 12:30 часот на адреса ул. Иво Лола Рибар бр. 3 Валандово и
  • Општина Демир Капија, на 29.06.2018 год. во 15:00 часот, на адреса ул. 11 Октомври бб – Демир Капија.

Учествувајте и очекувајте една од вредните награди кои ги подготвивме за вас.

Related Posts