You are currently viewing Завршен првиот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година

Завршен првиот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ за 2019 година

Првиот циклус од наградната играспроведена во период од 17.04.2019 до 13.06.2019 на територија на Општина Неготино и Радовиш, успешно заврши.

Извлекувањето на среќните добитни купони е спроведено на 17.06.2019 во:

  • Општина Неготино, со почеток во10:00 часот, во просториите на Центарот за Култура Ацо Ѓорчев, на адреса ул. Даме Груев б.б. – Неготино и
  • Општина Радовиш, со почеток во 14:00 часот, во Центарот за Култура Ацо Караманов, на адреса ул. 22 Октомври б.б. – Радовиш.

Извлекувањето беше од јавен карактер и истото се одвиваше под водство на тричлена комисија составенa од претставници од ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, Општините и Јавните Комунални Претпријатија, а во присуство на заинтересирани граѓани од Општините.

Доделени награди во Општина Неготино:

 ОписКоличинаБрој на награден купон
1Таблет 7“1001589
2Цедалка1001547
3Тастарура + Глувче со USB1001549
4Апарат за смути1001523
5Фен за коса1003502
5Сецко1001545
5Будилник1003517

 

Доделени награди во Општина Радовиш:

 ОписКоличинаNБрој на награден купон
1Таблет 7“1003049
2Цедалка1003134
3Тастарура + Глувче со USB1003843
4Апарат за смути1003036
5Фен за коса1003842
5Сецко1003053
5Будилник1003952

 

Добитниците кои не беа присутни на јавното извлекување на наградните купони и не ги подигнаа своите награди, истото можат да го сторат во рок од 60 календарски денови од денот на извлекувањето во просториите на Општините и тоа:

  • Општина Неготино со адреса: ул. Ацо Аџи Илов бр. 2 – Неготино и
  • Општина Радовиш со адреса: бул. Александар Македонски бр. 7 – Радовиш.

На сите среќни добитници им честитаме за добиените награди и им благодариме за учеството. Се надеваме дека ќе продолжат и понатаму да го селектираат својот е-отпад и со тоа ќе придонесат за чиста и здрава животна средина