НАСТАНИ

Елколект и Екоцентар97 организира големата акција за собирање на електричен и електронски отпад која ќе се одржи на 1ви Ноември, Плоштад Магнолија во Битола!


ДОНЕСИ Е-ОТПАД, ОСВОИ ВРЕДНА НАГРАДА! Сега е вистинскиот Еко Момент! Рециклирај и рестартирај! Твојот Е-Отпад те наградува!

ЕЛКОЛЕКТ и Екоцентар 97 Ве покануваат да бидете дел од големата акција за собирање на електричен и електронски отпад која ќе се одржи од 30ти до 1ви Ноември на Плоштад Магнолија во Битола!

Во текот на настанот, ќе се врши БЕСПЛАТНО ПРЕВЗЕМАЊЕ на вашиот е-отпад, ако се работи за габаритен отпад или количина на отпад од над 50 килограми. Ве молиме, доколку имате е-отпад кои не би можеле самите да го донесете на нашите пунктови во Битола, пријавете на 070 366 852, 071 384 958.

Со секој донесен стар електричен апарат,станувате учесник во наградна игра, и добивате ваучер со попуст* кај нашите партнери AМЦ, Moтоцентар, Јоки и Пан Европа - Galerija Electronics Sony!

Донеси е-отпад а однеси вредна награда!

Извлекувањето и доделувањето на наградите ќе биде во текот на настанот.

Програмата ќе биде збогатена со настапот на познатата битолска група "Memphis Mafia" https://www.facebook.com/Memphis-Mafia-824558370957461/?fref=ts

На настанот ќе настапуваат најмладите и навеселите дечиња од Dance Studio "EXPOSE" https://www.facebook.com/dancestudioxpose/?fref=ts

РАЗМИСЛИ ЗА ИДНИНАТА,РЕЦИКЛИРАЈ!

За повеќе информации ве молиме контактирајте не на 078 344 903, 075 345 410 или на е-маил: info@elkolekt.mk

Потврди го твоето присуство на следниот линк: https://www.facebook.com/events/474942429357487/

Промотивни материјали


Брошура

MK АЛ ЕН
ЕЛКОЛЕКТ © 2014 Сите права се задржани