НАСТАНИ

Успешно завршен и вториот циклус од Наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“


Вториот циклус од наградната игра, која беше спроведена на територија на Општините Дојран , Валандово и Демир Капија во период од 01.05.2018 до 28.06.2018, успешно заврши. Во еко магацините на Елколект граѓаните на овие општини имаа донесено дотраена и неупотреблива електрична и електронска опрема со што покажаа дека се свесни за тоа како се ослободува од ваков тип отпад на правилен начин.

Извлекувањето на наградните добитни купони, кои граѓаните ги добиваа со донесен електричен и електронски отпад, беше спроведено на 29.06.2018 во просториите на Општините , под водство на тричлена комисија составено од претставници од ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, Општината и Комуналното Претпријатие, а во присуство на граѓани од Општината.

Доделени награди во Општина Дојран:

Опис; Количина Број на награден купон
Правосмукалка 1 015202
Миксер 1 015222
Блендер 1 015206
Пегла 1 015220
Електрична ударна Дупчалка ED-E 1 015219
Електрична аголна Брусилка AG 1 015228
HP Принтер LaserJet Pro M12a 1 015225

Доделени награди во Валандово:

Опис; Количина Број на награден купон
Правосмукалка 1 015309
Миксер 1 015327
Блендер 1 015335
Пегла 1 015338
Електрична ударна Дупчалка ED-E 1 015366
Електрична аголна Брусилка AG 1 015367
HP Принтер LaserJet Pro M12a 1 015319

Доделени награди во Свети Николе:

Опис; Количина Број на награден купон
Правосмукалка 1 015471
Миксер 1 015500
Блендер 1 015490
Пегла 1 015451
Електрична ударна Дупчалка ED-E 1 015473
Електрична аголна Брусилка AG 1 015487
HP Принтер LaserJet Pro M12a 1 015484

Добитниците кои не ги подигнаа своите награди, истото можат да го сторат до 31.07.2018 и тоа

  • Општина Дојран, во просториите на Ј.П. Полин – Стар Дојран,
  • Општина Валандово во просториите на Општината, и
  • Општина Демир Капија во просториите на Ј.П. Бошава.

На сите среќни добитници им ги честитаме наградите и им благодариме за учеството, со надеж дека ќе продолжат и понатаму да го селектираат својот отпад

Галерија


Брошура

MK АЛ ЕН
ЕЛКОЛЕКТ © 2014 Сите права се задржани