НАСТАНИ

Доделен телевизор за учениците од ООУ “Христијан Карпош“


Компанијата ЕЛКОЛЕКТ ДОО – Скопје, на ден 28.11.2017 година, на учениците од ООУ„Христијан Карпош“ од Куманово, со широко срце им ја донираше недоделената награда од оваа Општина од наградната игра „Да рециклираме и да се наградуваме“.

Се надеваме, дека со овој наш мал гест ќе ги развеселиме децата од ова училиште.

Галерија


Брошура

MK АЛ ЕН
ЕЛКОЛЕКТ © 2014 Сите права се задржани