НАСТАНИ

Голема акција на Елколект и Екоцентар 97 за собирање на електричен и елетронски отпад


РАЗМИСЛИ ЗА ИДНИНАТА,РЕЦИКЛИРАЈ! СЕГА Е ВИСТИНКИОТ ЕКОМОМЕТ!


Елколект и Екоцентнар97 организираат голема акција за собирање на електричен и електронски отпад во Скопје; која што започна на 16 декември.

Ослободете се од старите и расипани електрични и електронски уреди со само еден повик.

Јавете се на нашите телефони: 02 309 77 66 или 078 44 00 33. Или испратете ни е-маил порака на: info@elkolekt.mk, contact@ekocentar97.com

Нашата мобилна екипа ќе го преземе вашиот електричен и електронски отпад директно од вашите домови.

За секој предаден отпад од електричен или електронски уред добивате ВАУЧЕР за попуст до 28% попуст на одредени производи кај поддржувачите на оваа акција: AMC, ПАН ЕВРОПА (SonyGaleria), АИРКОН (Toshiba), ЛОТУЛС (Makita), ГЕНЕЛ (Canon), ЈОКИ, МОТОЦЕНТАР

РАЗМИСЛИ ЗА ИДНИНАТА,РЕЦИКЛИРАЈ!

СЕГА Е ВИСТИНКИОТ ЕКОМОМЕТ!

Промотивни материјали


Брошура

MK АЛ ЕН
ЕЛКОЛЕКТ © 2014 Сите права се задржани