Собирање на ОЕЕО и ОБА

Општински собирни места за Е-отпадВашиот електричен и електронски отпад можете да го оставите во Еко магацините за е-отпад поставени на соодветни локации во вашите општини.

Локациите на општинските собирните места за е-отпад може да ги најдете подолу.


Локации на општински собирни места за е-отпад


 • Општина Гази Баба
  Автокоманда ул. Лазар Поп Трајков бр. 28 (во училишниот двор на ООУ „Стив Наумов„)
  Скопје
 • Општина Гази Баба
  с. Стајковци, ул.6
  до ООУ Кирил и Методиј
  Скопје
 • Општина Гази Баба
  ЈП КХС Вардариште
  ул. Перо Наков б.б.
  Скопје
 • Општина Битола
  ЈП Комуналец Битола,
  ул. 16 та б.б.
  7000 Битола

 • Општина Крива Паланка
  Покрај кејскиот ѕид на Крива Река, кај автобуската станица
  ул. Св. Јоаким Осоговски бр.175, 2220 Св.Николе
 • Општина Свети Николе
  ЈП Комуналец
  Ул. Карпошева бр.82
  2220 Св.Николе
 • Општина Богданци
  До Општината
  ул.Маршал Тито бр.52
  Богданци
 • Општина Берово
  ЈПКД Услуга - Берово
  На градскиот пазар
  Берово
 • Општина Босилово
  Во кругот на општината
  с.Босилово б.б.
  Струмица
 • Општина Василево
  ДГ Прва Радост
  с.Василево ул. 373
  Струмица
 • Општина Охрид
  Раб. Единица "Механизација"
  на ул.Асном бб Охрид
 • Општина Охрид
  Дирекција ЈП "Охридски Комуналец" Охрид, ул. Нов Расадник бб - Охрид
 • Општина Дебрца
  Пред општинска зграда
  с. Белчишта
  Охрид
 • Општина Ранковце
  Во дворот на ТППЕ Ранковце
  Пожарно одделение
  Ранковце
 • Општина Ѓорче Петров
  Во дворот на Општината кај зградата на Градоначалникот
  ул. Ѓорче Петров бб – Скопје
 • Општина Ѓорче Петров
  ООУ „Тихомир Милошевски“
  с. Ново Село
 • Општина Бутел
  Пред Општинската зграда
  ул. Бутелска бр. 4 – Скопје
 • Општина Бутел
  Во дворот на ООУ „Ацо Шопов“, ул. Радишанска
  бр.68 а, Скопје
 • Општина Бутел
  Во дворот на ООУ „Петар Здравковски – Пенко“
  бул. Втора Македонска Бригада бб - Скопје
 • Општина Гевгелија
  Отпад Близнак Ком
  ул.Моински Пат бр.67, Гевгелија
 • Општина Гевгелија
  До Општинска Канцеларија
  с. Миравци, ул. Ѓорги Митров бб, Гевгелија
 • Општина Гевгелија
  Општинска Канцеларија
  с.Негорци
  Гевгелија
 • Општина Дојран
  ЈКП Комуналец
  ул. 5 Ноември бб
  Стар Дојран
 • Општина Струмица
  Југосуровина
  ул. Климент Охридски бр.1
  Струмица
 • Општина Струга
  Црвен Крст
  ул.Ристо Крле б.б.
  Струга
 • Општина Струга
  ООУ Јосип Броз Тито
  ул.Димче Ковачевски бр.64
  Струга
 • Општина Петровец
  ЈКП Петровец
  с.Петровец ул. 1 б.б.
  Скопје
 • Општина Прилеп
  ЈКП Комуналец (возен парк), ул.Трајко Николовски б.б.
  Прилеп
 • Општина Виница
  ЈП Солидарност
  ул. Плачковички одред б.б.
  Виница
 • ЈКП Шари с. Боговиње
  Населено место без уличен систем б.б. с. Боговиње
  Тетово
 • Општина Демир Капија
  ЈКП Бошава
  ул. Јане Сандански ББ,
  Демир Капија
 • Општина Македонски Брод
  ЈП Комунална Хигиена
  ул. Партизанска бр. 10,
  Македонски Брод
 • Општина Куманово
  ООУ Јероним Дерада
  с. Черкези
  Куманово
 • Општина Куманово
  ООУ Христијан Тодоровски Карпош, ул. Веселин Маслеша бб, Куманово
 • Општина Куманово
  ООУ Кочо Рацин
  ул. Никшичка бб
  Куманово
 • Општина Куманово
  ООУ Браќа Миладиновци, ул. Народна Револуција бр.43
  Куманово
 • Општина Ново Село
  кај Пазарот, с.Ново Село ул.Гоце Делчев б.б
  Струмица
 • Општина Карпош
  ООУ Петар Поп Aрсов, ул. Трифун Бузев бб
  Скопје
 • Општина Карпош
  ЈП КХС - Претоварна станица Карпош
  Бул.Илинден б.б. Скопје
 • Општина Мак. Каменица
  ЈП Камена Река
  ул. Александар Македонски бб
  Македонска Каменица
 • Општина Валандово
  ООУ Јосип Брос Тито
  ул.6 Ноември бб,
  Валандово
 • Општина Дебар
  ЈКП Стандард
  Ул. Скопска бб
  Дебар
 • Општина Маврово и Ростуша
  ЈПКД Маврово
  С. Маврови Анови, Маврово
 • Општина Маврово и Ростуша
  Административна зграда на Општина Маврово и Ростуша
  С. Ростуша, Mavrovo
 • ЈКП Комуналец Неготино
  ул. Маршал Тито бр.49
  Неготино
 • ЈП Комуналец Гостивар
  магацини Индустриска зона
  ул. Илинденска б.б., Гостивар
 • Општина Гостивар
  Спортска сала Младост
  Бул. Браќа Гиноски б.б., Гостивар
 • Општина Карпош
  ул. Никола Русински
  пред Тинекс маркетот во Карпош 3
 • Општина Центар
  ул. Мирче Ацев пред влезот на ОУ 11ти Октомври (нас. Пролет)
 • Општина Центар
  ул. Народен Фронт,
  спроти ТЦ Беверли Хилс
 • Општина Центар
  Позади Универзална сала, на вкрстувањето на ул. Владимир Полежановски и Петар Поп Арсов
 • Општина Центар
  ул. Даме Груев спроти катна гаража Беко на потег Полициска станица Беко - Министерство за финансии
 • Општина Кисела Вода
  Ул. Христо Татарчев спроти Општина Кисела Вода
 • Општина Кисела Вода
  Пред КАМ маркет Драчево ул. Иван Хаџиниколов б.б. (Ратко Митровиќ)
 • Општина Кисела Вода
  Ул. Христо Татарчев спроти Стопанска Банка кај Б.П. Макпетрол
 • Општина Кисела Вода
  Ул. Востаничка бр. 59 КАМ маркет и Македонски ПоштиЕЛКОЛЕКТ © 2014 Сите права се задржани