ЕЛКОЛЕКТ ВО МЕДИУМИ

Доделен телевизор за учениците од ООУ “Христијан Карпош“


Градоначалникот Максим Димитриевски денеска, на учениците од ООУ “Христијан Карпош“ во населбата Иго Тричковиќ им ја донираше наградата – телевизор од фирмата “Елколект„. Наградата за која не се пријави добитникот од наградната игра “Да рециклираме и да се наградуваме“, од страна на организаторот беше отстапена на институцијата, каде што целна група се децата.

 

 

Галерија


ЕЛКОЛЕКТ © 2014 Сите права се задржани