Ekipi jonë

Ekipi jonë


FANA HRISTOVSKA

Udhëheqëse


Telefoni: +389 (0) 71 240 809
f.hristovska@elkolekt.mk
IRENA BOSHKOV

Logjistikë dhe kujdesi ndaj klientit


Telefoni: +389 (0) 75 345 410
irena@elkolekt.mk
GORAN CVETANOSKI

Tregti dhe marketing


Telefoni: +389 (0) 76 252 242
goran@elkolekt.mk
ELKOLEKT © 2014 Të gjiha të drejtat janë të mbrojtura