NGJARJE

Kompania SHPK ELKOLEKT - Shkup, i shpërbleu qytetarët e ndërgjegjshëm për veprim të duhur me mbeturinat elektrike dhe elektronike në Komunën e Ohrit


Kompania SHPK ELKOLEKT - Shkup, i shpërbleu qytetarët e ndërgjegjshëm për veprim të duhur me mbeturinat elektrike dhe elektronike në Komunën e Ohrit ku u tërhoqën 5 kuponë shpërblyes për pjesëmarrësit, të cilët gjatë lojës shpërblyese "TË RICIKLOJMË DHE TË SHPËRBLEHEMI" dorëzuan mbeturina elektrike dhe elektronike në Eko magazinat e SHPK ELKOLEKT - Shkup. Kompania SHPK ELKOLEKT - Shkup në bashkëpunim me Komunën e Ohrit dhe NPK "Komunalja e Ohrit" - Ohër gjatë periudhës prej 04.09 deri në 31.10.2017, e realizoi ciklin e tretë nga loja shpërblyese "Të riciklojmë dhe të shpërblehemi". Tërheqja e shpërblimeve për pjesëmarrësit nga kjo komunë u mbajt në datën 31.10.2017 kur u bënë të ditur fituesit e shpërblimeve të cilat i siguroi SHPK ELKOLEKT - Shkup:

Kuponët fitues janë::

  Shpërblimi Numër serik
1 Toster Hjundai SM 626 004503
2 Pionir DVD 004501
3 Telefon LTE - G Class 003225
4 Fotoaparat Sony DSC - W800B 004507
5 LED TV 003240

The awards can be picked up at the premises of the Municipality of Ohrid.

ELKOLEKT doo Skopje, congratulates the lucky winners from the Municipality of Ohrid and invites them to continue to select and leave e-waste in the eco-stores of ELKOLEKT DOO-Skopje.

  

Brochure

MK AL EN
ELKOLEKT © 2014 Të gjiha të drejtat janë të mbrojtura